fbpx

Webbyrå DIONIQ

Ring oss! 08-533 328 85 | Maila oss! 

Välkommen till DIONIQ Webbyrå

Dags att fixa webben!

Webbyrå DIONIQ består av ett team med stor erfarenhet inom webbutveckling, grafisk form, PR, internet marknadsföring. DIONIQ startade 1998 av två konsulter med fokus på information och grafisk form för webben. Affärsidén var då att skapa slagkraftiga och lättanvända webbplatser och intranät åt företag.

m

Johan Phalén

Grundare av DIONIQ

webbyrå DIONIQ

Webbyrå DIONIQ med lösningar för hemsidor i WordPress och e-handel i WooCoomerce

DIONIQ vid spakarna

Idag…

Hemsida eller webshop
och sökmotoroptimering

I våra projekt arbetar vi fram digitala strategier, identiteter, utvecklar kreativa koncept, arbetar med informationsstruktur, webdesign. Vi hjälper våra kunder att utveckla sin affär via digitala medier – vilket kan resultera i allt från stora webbplatser till applikationer inom sociala medier.

Dags att fixa webben

Vi skapar nöjdhet och placerar dig mitt i dina kunders vardag.

Vi föredrar enkla beslutsvägar

Ska vi sätta igång?

Vi ser gärna långsiktigt på våra relationer med dig som kund. Vi står till ert förfogande även efter avslutade projekt och svarar på frågor kring er webblösning.

Vi arbetar med stora och små företag och samarbetar även med en rad byrårer inom event och marknadsföring när vi tar fram webbaserade kampanjer. En del företag hyr in oss för ha ha full kontroll och kunna koncentrera sig på sin huvudverksamhet och få ett effektivt flödde på sina webbplatser.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar.

Ring oss!

Webbtjänster för företag