fbpx

Webbtjänster

Ring oss! 08-533 328 85 | Maila oss! 

Välkommen till DIONIQ webbyrå

Dags att fixa webben

I de webbtjänster vi erbjuder i våra projket ingår bland annat webbutveckling och grafiskt form då vi tar fram varumärkesstarka och kommunikativa webbplatser. Har ni behov av ett stort informationsflöde genom er webbplats, har ni kommit rätt. Vi tar fram en vinnande strategi och bygger in effektiva webbaserade tjänster på er WordPress hemsida eller i webshop med WooCommerce.

Vi vill att du syns

Förbättrad synlighet ger dig fler kunder

Vi vill att du når rätt kunder. Därför lägger vi hårt fokus på att förbättra er synlighet, sökbarheten och användarupplevelsen på er webbplats främst genom Sökmotoroptimering (SEO), Konverteringsoptimering (CRO) och Innehållsmarknadsföring.

Vi tar fram och genomför strategier för Sociala medier och genom Sökmotorannonsering (PPC) ökar vi din närvaro ytterligare.

Vi bygger din företagsanpassade webb

Vinnande och professionella helhetslösningar

Om ni börjar från schratch tar vi fram en helhetslösning åt er. Vi utför även redesign av befintliga webbplatser, skapar eller modifierar företagslogotyper och tar fram grafiska profiler. Vårt arbete består helt enkelt i att ta fram en vinnande och proffesionell helhetslösning för ert företag. Det ska se bra ut, vara lätt att navigera sig runt på webbplatsen och ha en genomtänkt struktur till ett rimligt pris. Vi tar även hand om domänregistrering och konfigurering av er e-post.

Kom igång med e-handel

Få en god start med din webshop

För dig som vill starta försäljning i en webshop tar vi fram en lösning som passar just din verksamhet och som du kan växa i. Vi tar fram en helhetslösning och lägger stort fokus på enkelhet både för dig som shopägare och för dina kunder. Vi väcker köplust med snygg design och enkelhet. Läs mer våra tjänster inom e-handel här.

Sociala medier

Kampanjer och löpande flöde

Har ni funderat kring fenomenet sociala medier som tex Facebook, Twitter eller Flickr? Vi hjälper er att komma igång och kan integrera dessa i er webbplats.

PR och kommunikation

Vi skapar nöjdhet

Vad har du för nytta av en ny och fantastisk webbplats om ingen besöker den? Vi hjälper er med att marknadsföra er webbplats och stödjer er med de löpande uppdateringarna. Textinnehåll slipas för högsta tänkbara läsbarhet.

Prissättning

Långa relationer vinner i längden

Vi föredrar att lämna fasta priser på våra projekt. Vi kan erbjuda ett standardpaket innehållande en sökmotoroptimerad CMS uppbyggd webbplats med ett tema (grafisk sidmall) anpassad för ert företag. Har ni speciella önskemål gällande utformning och innehåll och funktioner, skräddarsyr vi en lösning åt er och lämnar en offert.

Du kan alltid göra en offertförfrågan

Vi står till ert förfogande

Välkommen till oss!

Johan Phalén
DIONIQ web development