fbpx

Webbdesign

Ring oss! 08-533 328 85 | Maila oss! 

Gör rätt från start

Med en stabil plattform

Vi brinner för webbdesign och arbetar hårt för att leverera grafiskt stilrena och företagsanpassade webblösningar. Stort fokus läggs på att våra kunder känner att de sticker ut och kan kommunicera via sin webbplats.

Efter diskussioner och analys av vad ni vill förmedla via er webbplats och vilken primär målgrupp hemsidan ska rikta sig mot, tar vi fram ett grafiskt förslag och inleder det kreativa pusslet tillsammans.

Vi värdesätter era önskemål och värderingar och bidrar med vår kunskap och erfarenhet av lyckade webblösningar.

Struktur, enkelhet och synlighet

Teknisk konsultation

Utformningen bör organiseras på ett meningsfullt sätt som är enkelt att förstå för besökaren. Strukturern måste vara konsekvent.

Webbplatsens tjänster måste kunna utföras enkelt utan att förvirra besökaren.

Den grafiska utfomningen måste ge besökaren en visuell och enkel tillgång till allt vad som erbjuds på webbplatsen. Onödig information bör sållas bort.

Copy

Content marketing

Texter ska vara skrivna för att läsas från skärm. Det viktigaste kommer först. Språkbruket måste vara lättfattligt och ha en rak och tydlig kommunikation.

Vad väntar runt hörnet?

Häng med oss in i framtiden

Nya tekniker står för dörren och vilken teknik som kommer att ligga till grund för framtidens gränssnitt kan endast tiden utvisa. Vi på Dioniq hänger med i utvecklingen, följder trender och håller ett vakande öga på våra kunders webbplatser och kan erbjuda det senaste inom webbutveckling. Vi ser till att ni hänger med.