fbpx

Sökmotoroptimering

Ring oss! 08-533 328 85 | Maila oss! 

Gör rätt från start

Med en stabil plattform

Sökmotoroptimering (SEO) ger dig förbättrad ranking i sökmotorerna och är en av de viktigaste metoderna för att nå nya och befintliga kunder. Befinner du dig i ett läge då det verkar som Google inte gillar dig? Kontakta oss på tel. 08-533 328 85 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att ändra på det.

Vissa kallar det sökoptimering, andra för sökordsoptimering men vi på DIONIQ använder det begrepp som mer eller mindre är standard, sökmotoroptimering, som också brukar förkortas SEO efter engelskans Search Engine Optimization.

En bra SEO

Optimera för att locka nya besökare till er webbplats

Att sökoptimera (SEO = Search Engine Optimization) är ett effektivt sätt för ditt företag att synas och locka besökare till webbplatsen. Det är fördelaktigt att besökare som söker finner er webbplats. Detta eftersom de letar efter just det du erbjuder och redan är starkt motiverade att agera.

Det är en god investering att redan från början optimera din sida för sökmotorerna och sträva efter en fördelaktig position på resultatlistorna.

Hur går det till

Börja från grunden

En sökmotoroptimering börjar med att ta fram de ord som dina blivande besökare/kunder troligen kommer att använda när de söker efter det du erbjuder. Efter det granskar vi hela din webbplats och ser till att innehållet överenstämmer med sökorden. Sökorden förs in på strategiska platser på webbsidan. När detta är klart registrerar vi din sida hos marknadsledande sökmotorer och webbkataloger.

Sedan då?

Häng med oss in i framtiden

Bara för att man skapar en hemsida ger det inga garantier för att någon verkligen hittar dit och besöker den. Man kan se det som att starta en affär mitt ute i skogen – hur stor är chansen att någon kund hittar dit?

Naturligtvis behövs det skyltar och vägvisare för att hitta fram till den fina butiken mitt i skogen och likadant är det med din webbplats. Det gäller därför att se till så att de som söker efter något som du vill berätta om hittar till sidan.