fbpx

Sociala medier

Ring oss! 08-533 328 85 | Maila oss! 

Vilka sociala medier ska du använda?

Var finns min publik?

Sociala medier är idag viktiga kanaler för att kommunicera och engagera omvärlden om vad som är på gång inom ert företag. Det kan handla om kampanjer, produktlanseringar, support eller information inför ett event.

Vi har satt oss in i hur företag ska använda sociala medier på ett optimalt sätt. En del kunder vänder sig till oss enbart för att få en introduktion och en bra start när de vill börja använda exempelvis Twitter eller starta en Facebooksida för företaget, det är helt OK för oss.

Vi kan intergrera sociala kanaler som text Twitter, Flickr eller Facebook i er hemsida på ett snyggt sätt och ge er en den rätta starten i ert användande av sociala medier.

Vi kan utbilda ert företag och ge er strategier för benchmarketing och online tvåvägskommunikation. Vi kan också sätta ihop effektiva kampanjer.

Våra tjänster inom Sociala medier

Social mediastrategi

Microblogging (Twitter)

Business Networking (LinkedIn)

Sociala nätverk (Facebook, MySpace)

Foto & Video (Flickr, Youtube)

Företags blogging

Social media/SEO

Presseleaser inom sociala medier

Struktur, enkelhet och synlighet

Teknisk konsultation

Utformningen bör organiseras på ett meningsfullt sätt som är enkelt att förstå för besökaren. Strukturern måste vara konsekvent.

Webbplatsens tjänster måste kunna utföras enkelt utan att förvirra besökaren.

Den grafiska utfomningen måste ge besökaren en visuell och enkel tillgång till allt vad som erbjuds på webbplatsen. Onödig information bör sållas bort.

Copy

Content marketing

Texter ska vara skrivna för att läsas från skärm. Det viktigaste kommer först. Språkbruket måste vara lättfattligt och ha en rak och tydlig kommunikation.

Vad väntar runt hörnet?

Häng med oss in i framtiden

Nya tekniker står för dörren och vilken teknik som kommer att ligga till grund för framtidens gränssnitt kan endast tiden utvisa. Vi på Dioniq hänger med i utvecklingen, följder trender och håller ett vakande öga på våra kunders webbplatser och kan erbjuda det senaste inom webbutveckling. Vi ser till att ni hänger med.