fbpx

Innehållsmarknadsföring

Ring oss! 08-533 328 85 | Maila oss! 

Attraherar era kunder

Med kommunikativa budskap

Med en väl genomtänkt innehållsmarknadsföring dvs. ett kommunikativt och korrekt grafisk budskap som attraherar era kunder direkt är viktigt och hjälper er att nå era affärsmål.

Vi tar fram innehåll som underlättar för era kunden att ta sig igenom konverteringstunneln och fördjupar era relationer.

  • Vi informerar för att driva trafik
  • Vi agerar för att väcka intresse
  • Vi konverterar för att skapa affärer
  • Vi engagerar för att kunden ska knyta an och bygga starka långvariga relationer
  • Vi anammar värderingar och önskemål för webbplatsens budskap för er målgrupp.

 

Stor vikt läggs på faktiska erfarenheter och vilket intryck besökare får av ett besök på er webbplats. De tjänster som ni erbjuder läggs i framkant klara för användning omedelbart.

Struktur, enkelhet och synlighet

Teknisk konsultation

Utformningen bör organiseras på ett meningsfullt sätt som är enkelt att förstå för besökaren. Strukturern måste vara konsekvent.

Webbplatsens tjänster måste kunna utföras enkelt utan att förvirra besökaren.

Den grafiska utfomningen måste ge besökaren en visuell och enkel tillgång till allt vad som erbjuds på webbplatsen. Onödig information bör sållas bort.

Copy

Content marketing

Texter ska vara skrivna för att läsas från skärm. Det viktigaste kommer först. Språkbruket måste vara lättfattligt och ha en rak och tydlig kommunikation.

Vad väntar runt hörnet?

Häng med oss in i framtiden

Nya tekniker står för dörren och vilken teknik som kommer att ligga till grund för framtidens gränssnitt kan endast tiden utvisa. Vi på Dioniq hänger med i utvecklingen, följder trender och håller ett vakande öga på våra kunders webbplatser och kan erbjuda det senaste inom webbutveckling. Vi ser till att ni hänger med.