fbpx

Slide DAGS ATT FIXA WEBBEN Webbyrå med lösningar för hemsidor och
e-handel
WEBBDESIGN, WEBBUTVECKLING, SÖKMOTOROPTIMERING
E-HANDEL, SOCIALA MEDIER, DIGITAL MARKNADSFÖRING
Slide Passion, dedication and a lot of coffee. UI/UX DESIGN Despacitis adulterati nunit de argus. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum. Play Video

E-handel

Ring oss! 08-533 328 85 | Maila oss! 

WooCommerce E-handel i WordPress

E-handelsplattformen nr 1.

WooCommerce är idag den mest använda webshopen inom E-handel för små och mellanstora E-handlare i världen och växer stadigt. Du då en kraftfull och lättanvänd webshop med alla nödvändiga funktioner. Eftersom WooCommerce är ett plugin som installeras i WordPress förändras inte gränssnittet. Det blir därför enkelt att hantera produkter, lagerhantering, betalningar m.m.och du får ett system att underhålla i stället för två separata.

WooCommerce har redan färdigutvecklade Plug-ins för de vanligaste betalningslösningarna på marknaden så som Klarna, Payer, Dibs m.fl.

Struktur, enkelhet och synlighet

Teknisk konsultation

Utformningen bör organiseras på ett meningsfullt sätt som är enkelt att förstå för besökaren. Strukturern måste vara konsekvent.

Webbplatsens tjänster måste kunna utföras enkelt utan att förvirra besökaren.

Den grafiska utfomningen måste ge besökaren en visuell och enkel tillgång till allt vad som erbjuds på webbplatsen. Onödig information bör sållas bort.